FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

медицинска сестра

  • Објавен пред 4 месеци
  • ПЗУ ДР.МАРЕ ПЕТРОВА
  • Активен до 12.11.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ПЗУ ДР. МАРЕ ПЕТРОВА ИМА ПОТРЕБА ОД ВРАБОТУВАЊЕ НА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА СО ПОЛОЖЕН ДРЖАВЕН ИСПИТ И ПОЗНАВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА PRIMA MEDIKA ЗА ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ.

petrovamare@yahoo.com

КЛИКНИ