Референт за продажба

Плата од 23.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: Сабах Трејд Дооел е компанија во Република Северна Македонија, основана во 2002год. мастер-дилер на Македoнски Телеком АД Скопје. Првата продавница е отворена во Гостивар во 2002година,... повеќе за компанијата »

САБАХ ТРЕЈД ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД: РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА ВО ПРОДАЖНИОТ САЛОН ВО СКОПЈЕ

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И СПОСОБНОСТИ:​ 

 • Развиени комуникациски способности и јасна комуникација
 • Отвореност за учење нови работи и прифаќање предизвици
 • Способност за тимска рабоата
 • Познавање на работа со компјутери
 • Познавање на MICROSOFT OFFICE
 • Општо познавање на работа со мобилни телефони
 • Познавање на англиски јазик
 • Искуство во продажба ќе се смета за предност

ОПИС НА РАБОТНИ ОБВРСКИ И ОДГОВОРНОСТИ:

 • Директна продажба на производи и услуги на Македонски Телеком ад Скопје и производи и услуги од компанијата
 • Основна плата + бонуси
 • Можност за надпросечна заработувачка базирана на лични перформанси
 • Можност за понатамошна кариера
 • Работно време во смени
 • Динамична работна атмосфера
 • Ообука за продажба од професионалци

ЛИЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ :

 • Желба за комуникација со луѓе
 • Трпение и убав однос во комуникацијата
 • Одговорност, лојалност и сериозност во работата
 • Жеба за постојано учење, напредок и усоршување
 • Самоиницијативност

Кандидатите кои ги исполнуваат условите, CV - биографија да испратат на мејлот: [најави се за да го видиш е-маилот]

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ: 070/402-117

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »