Дистрибутер и Комерцијалист за реон Скопје

 • Објавен пред 2 недели
 • Fitness House
 • Активен до 20.10.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

ФИТНЕС ХАУС ДОО - Скопје пред скоро 2 години почна со производство на проитенски кремови и здрава храна, покрај ресторантскиот дел.

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за следната работна позиција:

Дистрибутер и Комерцијалист за реонот Скопје 

Кандидатот ќе биде одговорен за:

 • продажба, позиционирање и нарачки на реон Скопје.

Барања за позицијата:

 • Средно образование;
 • Возачка дозвола од Б категорија;
 • Постојано живеалиште во горенаведениот реон;
 • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим;
 • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.