Курир

За компанијата: Единствена брза пошта со real-time tracking систем што ја обезбедува најнавремената и најквалитетната достава. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Фалкон Логистик ДОО Скопје:

Возач на комбе (Охрид-Скопје)

Нашата компанија поради зголемен обем на работа има потреба од луѓе со искуство во областа на поштенско-курирските услуги за град Скопје 
за подетални информации: 075/406-050

КУРИР - ПЕШАДИНЕЦ

Компанија која се занимава со поштенско-курирски услуги има потреба од курири со искуство. 

Потребни услови што треба да ги поседува кандидатот:

· Минимум средно образование;

· Работно искуство како курир.

Личен профил:

· Професионален и позитивен однос;

· Способност за тимска работа;

· Способност за работа под притисок;

· Љубезност;

· Организираност.

Работни задачи:

· Достава на писма и пратки;

· Планирање и координација на активности;

· Одржување на ред во своите дневни задачи;

· Водење евиденција на навремена достава.

Ние нудиме:

       - Редовни месечни примања;

       - Наградување со дополнителен месечен бонус;

       - Работното време е 40 часа неделно;

       - Одлични услови и обука од страна на компанијата.
 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на [email protected]