Сервисер/Монтер на лифтови

За компанијата: Нашата компанија ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ е компанија која работи со лифтови повеќе од 25 години. Тимот на ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ постојано се стреми да ги задоволи потребите на нашите клиенти со врвен квалитет,... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Центар за лифтови
  • Активен до 30.11.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ вработува електро машински техничар или квалификуван електричар/машинец со и без работно искуство за позиција сервисер/монтер на лифтови како и помошници.

Вашето CV испратете го на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Повеќе информации на тел: 070/700-111