Возач со Б категорија

Меркур Трејд ДООЕЛ Битола објавува оглас за работно место Возач со Б категорија, 1 работна позиција, за реон Скопје.

Работни задачи:

  • Дистрибуција на производи;

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

  • возачка Б категорија;
  • работно искуство се смета предност, но не е неопходно;
  • способност за тимска и самостојна работа;

Доколку ги исполнувате условите, а воедно сте одговорна, флексибилна и комуникативна личност со желба за работа испратете ни го Вашето CV на е-маил [најави се за да го видиш е-маилот]

Селектираните кандидати ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »