Касиер/ки и шанкер/ки - Т. Поле

 • Објавен пред еден месец
 • Casino Star
 • Активен до 01.07.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

КАЗИНО СТАР - ТОПАНСКО -  ВРАБОТУВА КАСИЕР/КИ И ШАНКЕР/КИ
Барате интересна и перспективна работа? Бидете и вие дел од нашиот успешен тим во Казино Стар!
Казино Стар Топанско има потреба од касиер/ки и шанкер/ки во Топанско.

 • Работа со млад, креативен и амбициозен тим.
 • Брза и динамична работа.
 • Отворен и чесен однос, добри меѓучовечки односи и пријателска средина. 
 • Искуство не е потребно, бидејки е обезбедена обука во рок од 7 дена.

Плата 22.000 денари + законско плаќање на ноќната смена + БОНУСИ !!!
Потребни квалификации:

 • Подготвеност за работа во 3 смени
 • Возачка дозвола Б категорија ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство во казино ќе се смета за предност

Личен Профил:

 • Љубезност, комуникативност, позитивност, лојалност, флексибилност и посветеност кон работните задачи ќе се смета за голема предност.

Испратете CV на:

[email protected]