Адвокат/адвокатски стручен соработник

Адвокатска канцеларија од Скопје има потреба од:

  • Ангажирање на адвокат, со или без работно искуство и 
  • Адвокатски стручен соработник со или без работно искуство.   

Кандидатите потребно е да го познаваат англискиот јазик.  

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат условите својата биографија може да ја достават на следната електронска пошта:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »