Електричар/Електроничар

За компанијата: ДМ Транс, е компанија која ги застапува брендовите на холандскиот производител на камиони DAF TRUCKS NV и германскиот производител на приколки KOGEL за територијата на Р Македонија. Мисијата на нашата... повеќе за компанијата »

Д-М Транс DAF - Македонија има потреба од следната работна позиција:

  • Електричар/ Електроничар

Услови кои треба да ги исполнува кандидатот :

  • Работно искуство во областа минимум 2 години

Апликациите можете да ги испраќате на следниов е-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »