Диспечер/ка

Плата од 25.000 ден. до 70.000 ден.

 • Објавен на 5.2023
 • ЛОГИСТИКА ДВА ДООЕЛ
 • Активен до 30.05.2023
 • Позиција: Транспорт/логистика/шпедиција
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Ние сме компанија која активно се занимава со меѓународен транспорт, логистика и шпедиција во САД. Поради зголемен обем на работа имаме потреба од:

ДИСПЕЧЕР ЗА МЕЃУНАРОДЕН СООБРАЌАЈ

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование (ВСС и насочено образование ќе се смета за предност)
 • Работно искуство во меѓународен збирен транспорт. Ќе се смета за предност работа со меѓународен транспорт во САД
 • Одлично познавање на англиски јазик (дополнителен интернационален јазик ќе се смета за предност)
 • Мотивација за работа во динамична работна околина и работа во тим
 • Исклучителни комуникациски способности
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија.

Одговорности и задачи:

 • Координација на возила, комуникација помеѓу возачи и купувачи
 • Водење на евиденција и следење на возачите
 • Навремено,совесно,одговорно и професионално  извршување на работните задачи
 • Амбициозност и посветеност на работата.

Ние нудиме:

 • Атрактивни месечни примања
 • Работа во пријатен амбиент
 • Кооперативен и пријателски Тим
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства.

Твојата кратка биографија достави ја електронски на мејл [најави се за да го видиш е-маилот]

Те очекуваме, приклучи се на нашиот Тим!

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »