Апликативен Програмер

Македонски Бизнис Системи е компанија која 25 години на пазарот креира и имплементира софтверски решенија за своите корисници.

Има потреба од проширување на тимот со .NET C# SQL Developer

Работни задачи и одговорности:

 • Самостојно развивање на софтверски решенија
 • Работа во тим за развој на софтверски решенија
 • Ажурирање и оптимизација на постоечки кодови
 • Поддршка на веќе постоечки клиенти

Квалификации:

 • Завршено високо образование (информатичка технологија
 • Напредно познавање на
 • ASP.NET, MVC / WebForms
 • WEB API
 • Microsoft C#
 • Microsoft SQL Server
 • XML, Web Services
 • HTML, CSS,  Java Script,
 • Основно познавање на AngularJS
 • Возачка дозвола (Б категорија)
 • Задолжително познавање на англиски јазик

Доколку сметате дека ги исполнувате овие услови и дека сте вистинскиот/та за оваа работа, испратете кратка биографија на career@mbs.com.mk.

Задолжително наведете ја работната позиција за која се пријавувате.  

КЛИКНИ