Касиер/ка - Струмица

Винер слот клуб е претпознатлив бренд на компанијата Глобал Гаминг која поседува 11 локали низ Македонија. Секој слот клуб е опремен со рулет и слот автомати од најновата технологија. Нашата компанија работи според високи стандарди и најголем фокус е ставен на грижа и гостопримство на своите клиенти.

Грижата за вработените е приоритет на компанијата.

Динамиката и растот на компанијата отвори пат до нови работни места, а моментално сме во потрага по:

КАСИЕР во Струмица

Бара:

 • Минимум завршено ССС;
 • Флексибилност и проактивност;
 • Друштвеност, комуникативност и позитивен став;
 • Самоиницијативност во секојдневната работа, тимска работа и способност за работа под притисок;
 • Умешност во решавање на конфликтни ситуации;
 • Чесен однос кон работата, доверливост, лојалност и одговорност;
 • Прецизност и брзина во извршување на секојдневните работи;
 • Одговорно и правилно ракување со парични средства.

Нуди:

 • Работа во една од најперспективните компании во оваа област.
 • Вреднување и наградување на вашата работа и залагање.
 • Стабила и позитивна работна атмосфера во професионален, динамичен и млад тим во пријатно работно опкружување.
 • Предизвик, стабилност и можност за учење и напредување.
 • Приватно здравствено осигурување
 • Тим билдинг активности

Ве молиме Вашето CV да го испратите на електронската адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]  

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »