За работа во аптека

 • Објавен пред една недела
 • Еурофарм
 • Активен до 02.06.2020
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Фармацевтската компанија ЕУРОФАРМ е основана во средината на 2000-та година, кога во Скопје е отворена првата аптека од ланецот аптеки ЕУРОФАРМ. Од тогаш до денес евидентен е постојан подем во развојот и унапредувањето на компанијата. Денес Еурофарм е компанија во чии склоп влегуваат 105 аптекi ширум Македонија и веледрогерија која е високорангирана според прометот со лекови на територијата на Р.Македонија. Бројот на вработени исто така е во постојан пораст. Во нашата компанија моментално се вработени 450 лица од најразличен профил (215 од нив се дипломирани фармацевти а останатите се фармацевтски техничари и друг технички персонал).
Активно сме вклучени и во подршка на научните и културните настани во Р.Македонија преку подршка на социо-хуманитарни акции и институции.
Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција

Дипломиран фармацевт или Фармацевтски техничар за Скопје ( Бутел,Чаир, Бит Пазар, с.Бардовци).

Потребни квалификации:

 • ВСС / ССС фармацевтски факултет или средно фармација
 • Работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски особини
 • Стручност и елоквентност
 • Одговорност
 • Флескибилност за соработка на широк профил на луѓе
 • Професионален и љубезен однос
 • Позитивен став
 • предност искуство

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса eurofarm@eurofarm.com.mkсо назнака за работа во аптека и локацијата за која конкурираат

КЛИКНИ