Возач

  • Објавен пред една недела
  • 247 Transfer
  • Активен до 28.01.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Се бара возач на неопределено работно време за извршување на трансфери до Скопскиот како и околните аеродроми Софија, Белград, Солун.

Возачка дозвола Б категорија, минимум 3год искуство и познавање на Англиски јазик