Туристички работници Охрид

  • Објавен пред 4 недели
  • Фибула Ер Травел Дооел
  • Активен до 26.03.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Охрид

ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ОХРИД има потреба од вработување на хотелски претставници и туристички водичи/пратители.

 

  Кандидатите задолжително  да имаат познавање на Полски јазик.

CV да се испраќа на fibulaohrid@t.mk

КЛИКНИ