IT лице

За компанијата: Компанија од фармацевтска индустрија која се занимава со одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба лоцирана во Скопје. повеќе за компанијата »

НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје е компанија од фармацевтска индустрија лоцирана во Скопје за одгледвање и екстракција на канабис за медицинска употреба. Заради зголемен обем на работата, НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ има потреба од вработување на следната позција:

IT лице

Потребни квалификации:

 • ВСС
 • Претходно работно искуство од минимум 2 години
 • Активно познавање на Microsoft Office апликации
 • Познавање на англиски јазик

Лични вештини:

 • Способност за тимска работа
 • Ефикасност во извршување на задачите
 • Одговорност
 • Лојалност и дискреција

Работни задачи:

 • Одржување на мрежна инфраструктура
 • Одржување на системи за контролна на пристап
 • Техничка поддршка на хардверот и софтверот во Компанијата
 • Администрација и оджување на систем за бекап на податоци, управување и тестирање на процедури за бекап и враќање на податоци
 • Инсталација и одржување на мрежни принтери;
 • Добро познавање на работните процеси од области на финансии, магацинско работење, производство
 • Планирање и организирање валидација на компјутерски системи
 • ИТ безбедност

Што нудиме:

 • Компетитивна плата
 • Организиран превоз до и од работното место
 • Можност за учење и развој
 • Пријатна работна атмосфера

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »