Неговател/ка

За компанијата: Феникс е ланец на старски домови чија историја е од богат размер, првиот старски дом е основан во 2002 година во тешки услови и под друг назив кој што по неколкуте променети локации и борбата како и стремежот... повеќе за компанијата »

Дом за нега на стари лица Феникс има потреба од НЕГОВАТЕЛ/КА. Испратете CV или јавете се на 078382591