Столари

  • Објавен пред 12 месеци
  • Bardhi Fenster dooel
  • Активен до 15.12.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Се бараат работници за во дрвна индустрија за изработка на врати, прозори и кујни.

Работникот треба да има искуство со управување на индустриски машини, монтажа, фарбање и други производствени работи.

 

Контакт : Бардхи Фенстер ДООЕЛ - 070 262 548

КЛИКНИ