Помошник готвач

  • Објавен пред 5 месеци
  • Гранклуб
  • Активен до 22.06.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Гранклуб има потреба од персонал за работа во кујна со минимално или без работно искуство.

КЛИКНИ