Продажен персонал во Скопје

За компанијата: “Жито” располага со 59 маркети распространети во 20 општини во земјава. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »