Контролор на залихи

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт лице Јана Величковска, тел.бр. (02) 551-2851, има потреба од новo вработувања за следнава позиција:
 

КОНТРОЛОР НА ЗАЛИХИ

Опис на работни задачи

 • Планирање на потребата од материјали;
 • Правење на нарачки на материјали;
 • Праќање распоред и план до добавувачите;
 • Одржување на база на податоци;
 • Одржување на податоците за работните станици;
 • Конфигурирање на податоците за материјали;
 • Анализа на залихите;
 • Внесување и следење на примедбите кои доаѓаат заради разлика во однос на порачаните количини и несоодветен квалитет;
 • Контакт со добавувачите во однос на порачаните количините и датумите на испорака;

 

Потребно образование, вештини, знаења и искуство

 • ВСС од областа на техничките науки;  
 • Напредно познавање на Microsoft Office;
 • Способност за прецизна работа со детали;
 • Течен говорен и пишан aнглиски јазик;
 • Претходно работно искуство во логистика ќе се смета за предност;

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на англиски или на македонски јазик на www.vanhool.mk, во делот “отворени работни места”. Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Краен рок за доставување на апликациите: 24/03/2017

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk  ќе бидат земени во предвид. Апликациите пратени преку полето „Аплицирај“ нема да бидат разгледувани.

КЛИКНИ