Хотел Изгрев Струга вработува

Доколку сакате да ја градите вашата кариера во еден од најубавите хотели на охридско-струшката ривиера ова е можност за Вас.

Хотел Изгрев има потреба од работници на следните работни позиции:


- Касиери
- Келнери
- Помошници келнери
- Готвачи
- Помошници готвачи
- Слаткари
- Пица мајстори
- Миниклуб аниматор
- Хигиеничари
- Собарки
- Работници во перална
- Шнајдер

Заинтересираните работници можат својата лична биографија да ја испратат на hr1@hotelizgrev.com со назнака за работното место за кое аплицираат, како и на телефонскиот број 070404473.

КЛИКНИ