За работа во аптека

  • Објавен пред 9 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 18.07.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Струмица

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во Еурофарм Рекорд

Се бара дипломиран фармацевт или фармацевтски техничар со положен стручен испит за работа во аптека Еурофарм СТрумица.

CV на маил eurofarm@eurofarm.com.mk

Со назнака за работа во аптека Еурофарм Струмица

КЛИКНИ