Возач за територијата на Р.М.

Трговско друштво за трговија, производство и услуги на големо и мало, ексклузивен застапник и дистрибутер на целата палета на производи под брендот Swisslion:

ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ
Има потреба од работник на работно место

Возач за територијата на Р.М - 1(еден)

Потребни квалификации:

 • завршено средно образование;
 • претходно работно искуство од минимум 2 (две) години на бараната работна позиција;
 • возачка дозвола за Б и  Ц категорија;
 • за предност ќе се смета доколку кандидатот има работно искуство во дистрибуција во прехрамбена индустрија

Кандидатот треба:

 • да биде комуникативна  и одговорна личност спремна да работи во мултиинтернационална компанија;
 • да има одлични организациски способности;
 • да поседува способност за тимска работа;
 • да поседува способност за работа под притисок и кратки рокови.

Вашата професионална биографија (CV) и Писмо за мотивација можете да ги испратите на следната е-mail адреса: jobs@swisslion.com.mk

со задолжителна назнака на позицијата.

Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Изборот ќе се изврши во рок од 30 дена од денот на завршување на огласот.
 • Траење на огласот и рок на пријавување 10 работни дена од објава на огласот.
 • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
КЛИКНИ