Возач на комбе (Охрид-Скопје)

За компанијата: Единствена брза пошта со real-time tracking систем што ја обезбедува најнавремената и најквалитетната достава. повеќе за компанијата »

Нашата компанија има потреба од возачи на комбе на релација Охрид- Скопје, за подетални информации: 075/303-096

ВОЗАЧ НА КОМБЕ (РЕЛАЦИЈА ОХРИД-СКОПЈЕ)

Опис на работна позиција:

 • Превоз на добра, превземање и доставување за службени потреби.
 • Навремено доаѓа на место на утовар на робата
 • Навремено доаѓа на место на истовар на робата.
 • Внимава да не дојде до оштетување на робата при транспорт.
 • Евиденција за одминатата километража и за потрошеното гориво.
 • Почитување на законски правила и прописи од областа на сообраќајот и безбедноста  во сообраќајот.

Потребни квалификации:

 • ССС (стручна подготовка од било која насока);
 • Минимум 2 години искуство во сообраќај;
 • Возачка дозвола Б или Ц категорија.

Ние нудиме:

 • Наградување со дополнителен месечен бонус;
 • Oдлични услови и обука од страна на компанијата.

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на [email protected]