KOMERCIJALIST

  • Објавен пред 5 месеци
  • KOSMOS GRUP DOOEL
  • Активен до 08.12.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од KOSMOS GRUP DOOEL:

КОМЕРЦИЈАЛИСТИ

Поради зголемениот обем на работа КОСМОС ГРУП има потреба од комерцијалист.
Плата 15 000денари плус процент од наплата.
Пратете го вашето CV со фотографија на cosmosgroup5@hotmail.com
Доколку влезете во потесниот круг ќе бидете исконтактирани.
Контакт 070 900 385

Потребни квалификации:
- Возачка дозвола В
- Работно искуство во соодветната област ќе се смета за предност
- Минимум ССС
- Да поседува одлични комуникациски и преговарачки вештини;
- Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
- Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
- Организираност и одговорност;
- Доверливост и лојалност;

КЛИКНИ