Келнерки и Салатери/ки

 • Објавен пред 8 месеци
 • White Horse all day bar
 • Активен до 25.02.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

White Horse all day bar на улица Македонија има потреба од келнерки и салатери/ки.

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Со работно искуство
 • Одговорна и лојална личност
 • Љубезност и педантност
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Смисол за одржување на ред и хигиена
 • Тимска работа

Месечна плата во износ од 20 000 до 24 000 денари.

Контакт информации:

whitehorsecontakt@gmail.com

070 22 26 36

 

КЛИКНИ