Возач

(преземи го огласот во Word)

ВОЗАЧ ЗА ДОСТАВА НА ПРОИЗВОДИ

Возач е темелна и организирана личност. Во оваа позиција, тој/таа игра клучна улога во обезбедувањето одлична услуга за клиентите: испорака навреме и на договорено место.

Опис на позицијата

Главните должности и одговорности на Возачот за испорака на производи се:

  • Транспортирање и испорака на производи до клиенти на безбеден и навремен начин.
  • Проверка на нарачките пред и по испораката за да се утврди дека нарачките се завршени, промените се точни и клиентите се задоволни. Придржување до доделените рути и следење на временски распореди.
  • Помош при утовар/истовар на стока од возилото.
  • Почитување на сите закони за транспорт и одржување безбедно возење.
  • Предавање на документи за испорака/продажба на крајот од секој ден.
  • Грижа за возилото и другите средства на компанијата; оперативна опрема; автомобили, камиони, вилушкари итн.

Потребни квалификации:

  • Пожелно е диплома за средно образование.
  • Валидна возачка дозвола за транспортни возила со Б категорија.
  • Пожелно е претходно искуство (3 години).

За оваа позиција можете да аплицирате со испраќање апликација на [најави се за да го видиш е-маилот] со наведување на работното место Возач.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани за следните фази од процесот на регрутирање.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »