Референт за продажба

Плата од 27.500 ден. до 30.000 ден.

За компанијата: Компанијата ЕНМОН е основана врз вредностите на проактивниот пристап кон пазарот, претприематчкиот духна вработените и посветеноста кон иноваците и светските трендови. Во рамките на компанијата функциониракомерцијалниот... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ЕНМОН дооел
 • Активен до 18.06.2024
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Веб: enmon.mk
 • Facebook: enmonmacedonia
 • Instagram: enmon.mk

ЕНМОН објавува слободна работна позиција референт за прoдажба за во продажниот салон во Визбегово.

 • Претходно работно искуство во продажни процеси е предност, но не е пресудно.
 • Задолжително завршено средно образование, основни познавања од работа на компјутер.
 • Предност познавање дополнителен јазик /Албански, Англиски итн.../
 • 40 часа/неделно, прва смена 08:00-16:00, втора смена 11:00-18:00, секоја втора Сабота неработна.
 • Плата 28.000 ден.

Вашите апликации доставете ги на [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »