Интерен консултант за продажба

Модерен салон за осветлување со висококвалитетна брендирана роба има потреба од интериерен консултант за продажба кои имаат познавање:

- англиски јазик за самостојна работа со каталози

- компјутерски способности ( AutoCad- предност)

- образование поврзано со архитектура,дизајн – предност но не е задолжително  

Да бидат комуникативни и да знаат да балансираат при водење разговор, умерени, тактични,лојални и  да имаат афинитет кон дизајн и внатрешен ентериер.

Ако се пронајдете во ова работно место ве молиме да ни испратите CV  ivica@stillight.mk  078-447-463

Ке ни биде задоволство да работите со нас.

КЛИКНИ