Електричар

Фирмата ЕЛЕКТРО МЕ-НА Дооел Скопје која се занимава со поставување и одржување на електрични инсталации има потреба од 3ца електричари со следниве квалификации:

  • Минимум ССС
  • Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
  • Флексибилност околу работното време
  • Работно искуство во областа минимум 1 година

Ве молиме вашата кратка биографија со прикачена ваша фотографија да ја испратите на следната е-маил адреса [најави се за да го видиш е-маилот]