РЕЦЕПЦИОНЕР/КА

 • Објавен пред 4 месеци
 • Skala - Hotel & Apartments
 • Активен до 14.09.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Skala - Hotel & Apartments

Адреса: Тодор Александров 85, 1000 Скопје

Веб страна: www.skalahotelapartments.com

Луксузни апартмани и удобни хотелски соби под падините на Водно и центарот на Скопје.

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Задолжително познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутери (Word, Excel, Outlook, Internet)

Опис на работата:

 • Работа во две смени (дневна и ноќна по 12 часа)
 • Врши прием на гости согласно листата на резервации и слободни соби
 • Општо познавање за работа со кетеринг услуги
 • Се грижи за ефикасно задоволување на барањата на гостите
 • Љубезен и професионален однос кон гостите
 • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Динамичност, желба за работа и тимски дух

Доколку сакате да аплицирате, Ве молиме да испратите кратка биографија на jobs@skalahotelapartments.com.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани и повикани на интервју.

КЛИКНИ