Сервисер/Монтер на лифтови

За компанијата: Нашата компанија ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ е компанија која работи со лифтови повеќе од 25 години. Тимот на ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ постојано се стреми да ги задоволи потребите на нашите клиенти со врвен квалитет,... повеќе за компанијата »

ЦЕНТАР ЗА ЛИФТОВИ вработува електро машински техничар или квалификуван електричар/машинец со и без работно искуство за позиција сервисер/монтер на лифтови како и помошници и лица кои работеле во оваа област.

Вашето CV испратете го на [email protected]

Повеќе информации на тел: 070/700-111

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »