Аранжер ( Visual Merchandiser ) - Тетово Re Mall

За компанијата: Котон е турска мултинационална компанија за облека. Заклучно со 2015 година, ланецот имаше над 362 продавници за малопродажба во 25 земји. Приказната за КОТОН, која започна во 1988 година со продавница... повеќе за компанијата »

Активни огласи од КОТОН МАГАЗАЏИЛИК ДООЕЛ:

Продажен персонал - Ramstore Mall

КОТОН МАГАЗАЏИЛИК ДООЕЛ  компанија за трговија на мало во специјализирани продавници, распишува конкурс за работната позиција

Аранжер (Visual Merchandiser)

Во Тетово Re Mall

(полно работно време)

Опис на работната позиција:

 • Обезбедува добра изложеност на производите;
 • Редовно ја следи продажбата;
 • Го контролира визуелното уредување на продавницата, обезбедува организација на визуелниот изглед во склад со стандардите на компанијата Котон, превземање на неопходни мерки за отстранување на непримерни аспекти;
 • Се грижи најпродаваните артикли да бидат изложени на најдобри позиции во продажниот простор;
 • Ги класифицира производите, ги подготвува за презентација зимајќи ги во предвид брендовите, сериите и боите;
 • Го уредува излогот на основа на информациите, и во склад со потребите;
 • Ги изложува артиклите на најатрактивни позиции, работи со бисти и кукли во скалд со техниките за визуелна презентација на артиклите;
 • Се грижи за материјалите и алатот кој се користат за тој дел од работата;

Услови:

 • Минимум IV степен средно образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична работна позиција во продавница со текстил ке се смета за предност
 • Познавање на работа на компијутер
 • Одговорност и организираност во работата
 • Комуникативност, љубезност и тимска работа

Нудиме:

 • Динамично опкружување
 • Брз професионален развој и напредок во кариерата.

Рокот за пријава е 15 дена од денот на огласувањето.

Ке бидат контактирани само кандидатите кои ке влезат во потесен избор.

Напомена: Со праќање на пријава кандидатот дава согласност компанијата неговите лични податоци да ги обработува во постапката на селекција.

Mail:  [email protected]