СЕРВИСЕН ТЕХНИЧАР

 • Објавен пред 10 месеци
 • НОМИС Македонија ДООЕЛ
 • Активен до 02.10.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

НОМИС МАКЕДОНИЈА, компанија од областа на трговија и сервис со опрема и машини за производство и процесирање на пластика, поради зголемување на својот тим на сервисери го објавува следниот:

 

ОГЛАС ЗА СЕРВИСЕН ТЕХНИЧАР

 

 • искуство во рамки на сектор, производство и преработка на пластика, изработка и одржување на алати за пластика
 • искуство со сервис и одржување на машини за дувана и бризгана пластика
 • искуство со опрема и уреди за индустриски ладилници, периферна опрема и сл.
 • добро познавање на англиски јазик (обуките и надоградбата е исклучиво на англиски јазик), 
 • познавање на работа со компјутери и MS Office
 • желба за надоградување и работа во тим
 • регион за работа: Македонија, Србија, Албанија и Косово 
 • минимално ССС

 

НОМИС Македонија на потенцијалните кандидати нуди:

 • континуирани обуки во Германија, Хрватска и Италија, за соодветната опрема (сите трошоци се платени)
 • соодветни примања за службени патувања
 • службено возило, 24/7
 • законски денови за одмор

 

Нудиме одлични услови за работа со професионален тим!

 

Работно време, од понеделник до петок, 08.00-16.00 часот.

 

Слободни викенди и државни празници.

 

Ги охрабруваме сите заинтересирани кандидати да достават своја биографија на емаил: stefanija.dimanoska@nomis.hr

 

Ве очекуваме!

КЛИКНИ