Возач за територијата на Р.М.

Трговско друштво за трговија, производство и услуги на големо и мало, ексклузивен застапник и дистрибутер на целата палета на производи под брендот Swisslion:

 

ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ

Има потреба од работник на работно место

 

Возач за територијата на Р.М - 1(еден)

 

Potrebni kvalifikacii:

¯  zavr{eno средно obrazovaniе;

¯  претходно работно искуство од минимум 2 (две) години на бараната работна позиција;

¯  возачка дозвола за Б и  Ц категорија;

¯  za prednost }e se smeta dokolku kandidatot ima rabotno iskustvo vo distribucija vo prehraмbena industrija.

 

 

Кандидатот треба:

-          да биде комуникативна  и одговорна личност спремна да работи во мултиинтернационална компанија;

-          да има одлични организациски способности;

-          да поседува способност за тимска работа;

-          да поседува способност за работа под притисок и кратки рокови.

 

 

 

Вашата професионална биографија (CV) и Писмо за мотивација можете да ги испратите на следната е-mail адреса: jobs@swisslion.com.mk

со задолжителна назнака на позицијата.

 

Напомена:

 

  • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
  • Изборот ќе се изврши во рок од 30 дена од денот на завршување на огласот.
  • Траење на огласот и рок на пријавување 10 работни дена од објава на огласот.
  • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

 

 

КЛИКНИ