АГРОНОМ

 • Објавен пред еден месец
 • ПРОМО
 • Активен до 30.06.2020
 • Позиција: Земјоделец
 • Локација: Гевгелија

Компанија од областа на земјоделието која континуирано вложува во унапредување на своите капацитети, вработува Агроном за регион Гевгелија

 

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование од областа на агрономијата
 • Претходно работно искуство во областа
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Office
 • Одлични комуникациски вештини

 

 

Главни одговорности:

 • Ги насочува коминтентите на квалитетно и навремено извршување на сите агротехнички операции
 • Изготвува план на активности на неделно и месечно ниво
 • Врши внесување на податоци од терен во годишни картони
 • Контрола на сите процеси на насадите
 • Создава и одржува директни контакти и кооперантски односи со коминтентите

 

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат условите своето резиме (CV) можат да го пратат на kariera@m6.mk.

 

КЛИКНИ