Отворено работно место за познавачи на францускиот јазик

 • Објавен пред 7 месеци
 • CMX solutions
 • Активен до 22.04.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ЦМХ Солушнс ДООЕЛ Скопје (CMX Solutions), дел од германска компанија во доменот на давање кориснички услуги, за своите операции во Скопје објавува отворени работни позиции во Скопје:

Контакт центар агенти со одлично познавање на француски јазик

Опис на задачите:

 • Одговарање на дојдовни повици и е-маил прашања/барања од корисници и обезбедување на потребни информации, поддршка и помош во решавање на барањата на корисниците;
 • Ефикасно прибирање на кориснички информации, задоволување на потребите на корисниците и едуцирање на корисниците;
 • Обезбедување квалитетна услуга и поддршка во различни области кои вклучуваат информации за плаќања, правење нарачки, решавање на системски проблеми и слично.

 

Потребни квалификации:

 • Одлично познавање на францускиот јазик (минимум B2 ниво)
 • Одлично познавање на англискиот или некој друг јазик ќе се смета за предност
 • Посветеност во обезбедувањето високо корисничко задоволство
 • Способност да комуницира јасно и професионално
 • Претходно искуство не е потребно

 

Нудиме:

 • Одлични работни услови
 • Редовно вработување со можност за цело и пола работно време
 • Флексибилно работно време во текот на денот и неделата
 • Платена обука

 

Одлична можност за сите студенти кои одлично го владеат францускиот јазик да го надоградат во постојана интеракција на француски јазик и истовремено да заработат додека се сеуште на студии.

Испратете ја вашата кратка биографија (CV) на англиски/француски најдоцна до 15.04.2017 на е-маил:

 vacancies@cmx-solutions.com

КЛИКНИ