Дистрибутер

За компанијата: Стефи Поинт Козметика е основана 2001 година и е застапник на високо квалитетни Европски производители на професионална козметика, опрема и алат. Со докажано најдобри резултати, 20 години традиција и искуство,... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Stefi Point Kozmetika dooel Skopje
  • Активен до 30.07.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

Стефи Поинт Козметика дооел Скопје е основана 2001 год. и е застапник на висококвалитетни Европски производители на професионална козметика, опрема и алат. Со докажани најдобри резултати, 20 години традиција и искуство, ние сме рамноправен партнер на секој успешен фризерски и козметички салон во земјата.

Распишуваме оглас за работно место - ДИСТРИБУТЕР

Потребни квалификации:

  • Средно образование
  • Способност за тимска работа
  • Флексибилност и организираност
  • Одговорна и вредна личност
  • Возачка дозвола Б категорија

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим, Вашата кратка биографија испратете је на [email protected]