Возач

  • Објавен пред 11 месеци
  • Еко стар рециклажа
  • Активен до 12.08.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Еко Стар Рециклажа Дооел Скопје има потреба од вработување на еден возач.

Условите кои треба задолжително да ги исполнува кандидатот се:

  • да поседува возачка дозвола Ц категорија
  • кандидатот да биде на возраст од 35-50 години
  • кандидатот треба да е без работен однос 10 години во последните 15 години(или да има само 5 год. работен стаж во последните 15 години) и најмалку 3 месеци пред вработувањето да нема работен однос.

адреса за апликација :  ljubomir.sokolovski@ekostar.mktrajce.ilievski@ekostar.mk 

tel.071265271,071204778

КЛИКНИ