Продажба

  • Објавен пред 8 месеци
  • Хардкор Шоп Дооел
  • Активен до 08.02.2020
  • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
  • Локација: Битола

Кандидатите треба да имаат напредно познавање за спортски производи, суплементи и фитнес опрема, комуникативни способности, позитивен став и oдлично познавање на MS Office корисничкиот пакет (Word, Excel, PowerPoint) и англиски јазик...
Одлични услови за работа, регуларно работно време,

👉Одлична почетна плата со можност за брз напредок и покачување

КЛИКНИ