Електричар монтажер

  • Објавен пред 11 месеци
  • БИСПАГ ПАСТОР
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Компанија Биспаг Пастор од Скопје,

заради зголемен обем на работа има потреба од електричари-монтажери.

КЛИКНИ