Лекар/Стоматолог

  • Објавен на 5.2019
  • ПЗУ Аптека Оскар-Лек
  • Активен до 29.05.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ПЗУ Оскар Лек има потреба од Лекар/Стоматолог, со или без работно искуство за работа со ортопедски помагала.

Вашите CV испратете ги на меил oskarlek@gmail.com

КЛИКНИ