Специјалист за обука и развој

За компанијата: Нептун е бренд име на компанијата Нептун Македонија ДОО Скопје, основана во 1998 година, која во 1999 година станува дел од Нептун Интернешнал и Балфин Групација - Balkan Finance Investment Group. Нептун... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Нептун Македонија
  • Активен до 16.05.2021
  • Позиција: Образовен кадар
  • Локација: Скопје