За работа во аптека трета смена

  • Објавен пред 12 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 18.04.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во Еурофарм Рекорд

Се бара фармацевтски техничар за работа во аптека трета смена.

Cv на mail eurofarm@euofarm.com.mk

Со назнака за трета смена

КЛИКНИ