Неговател/ка

За компанијата: Феникс е ланец на старски домови чија историја е од богат размер, првиот старски дом е основан во 2002 година во тешки услови и под друг назив кој што по неколкуте променети локации и борбата како и стремежот... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Феникс - Дом за стари лица:

Хаусмајстор

Дом за нега на стари лица „Феникс“ има потреба од: НЕГОВАТЕЛИ И МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Обрвски кои неговатеклите/медицинските сестри ќе ги извршуваат се следните:

 • Подржка во секојдневниот живот на корисниците,
 • Пружање на нега,
 • Секојдневна комуникација со клиентите,
 • Придружба при извршување на секојдневни активности,
 • Придружба при посета на лекари/контроли,
 • Водење грижа за терапија на корисниците и слични активности предодредени од надлежните и одговорни лица.

Услови: 

 • Соодветно стручно образование
 • Пожелно искуство као негователи/медицинска сестра 

Од вас очекуваме: 

 • Комуникативност и љубов кон стари лица
 • Тимска работаtimska rabota
 • Одговорност и лојалност 

Ги охрабруваме сите заинтересирани да пратат свое кратко CV на следниотt mail: [најави се за да го видиш е-маилот] или да се јават на следниот тел. број 075 382 014

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »