ПЗУ Поликлиника Медика: Доктор/ка

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ПЗУ Поликлиника Медика има потреба од доктор по општа медицина.

Сите заинтересирани своето CV може да го достават на vrabotuvanje@pkmedika.com

ВЕБ САЈТ: www.medikas.com.mk

КЛИКНИ