Келнер/ка

Активни огласи од Канцона:

Келнер/ка

 

Ресторан Канцона во Козле(Карпош) има потреба од КЕЛНЕР/КА

  • Плата редовна и солидна.
  • Одлични услови за работа 
  • Нудиме плата над 40 000 денари

Контакт телефон : 075 430 335 - Дејан

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »