Оператор во магацин

За компанијата: ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт тел.бр. (02) 551-2851 повеќе за компанијата »

ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИН

Опис на работни задачи

• Прием на материјали
• Управување со материјали: следење на сите движења на материјалите во компанијата
• Сместување на материјалите на залиха
• Доставување на материјалите од залиха
• Снабдување на производната линија со потребните материјали
• Управување со отпад

Потребни квалификации

• Средно образование од техничките науки
• Валидна лиценца за возење на виљушкар ќе се смета за предност
• Претходно работно искуство во Магацин во производствена средина
• Познавање на регулативите за здравје и безабедност при работа
• Способност за прецизна работа со детали
• Способност за работа под притисок и кратки рокови

Се согласувам личните податоци наведени во апликацијата за работа да бидат предмет на обработка од страна на Секторот за човечки ресурси на ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, во процесот на селекција на апликанти за вработување.

Напомена: Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Според Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на Вашата апликација за работа за потребите на ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, согласни сте Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на регрутација и селекција на кадри за потребите на ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден. ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден гарантира дека освен за наведената цел, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниту една друга цел ниту, пак, достапни на трети лица. ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден сите апликации ќе ги чува 12 месеци, сметано од денот на нивното добивање, освен во случај кога апликантот писмено ќе побара истите да бидат избришани пред истекот на утврдениот рок.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »