Дипломиран Фармацевт и Фармацевтски Техничар - Кочани

 • Објавен пред 4 недели
 • ПЗУ АПТЕКИ АЛПИ ФАРМ
 • Активен до 14.11.2020
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје

ПЗУ АПТЕКА АЛПИ ФАРМ СКОПЈЕ

 

 

Го прошируваме својот Тим со вработување на

 

ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ и ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР за работа во Аптеки во Кочани

 

Потребни квалификации:

 

 • ВСП-Дипломиран фармацевт

 • ССП-Фармацевтски техничар

 • Положен стручен испит и Лиценца за работа

 • Претходно работно искуство во аптека ќе се смета за предност

 

Покрај потребните квалификации, како професионалци кои посветено се грижат за здравјето на своите пациенти, во потрага сме по кадар кој развива и негува

 • Љубезен и срдечен однос со пациентите,

 • Стручност и желба за личен и професионален развој,

 • Самоиницијативност

 • Колегијалност и тимски дух

 

Сите заинтересирани кандидати може да го достават своето CV на

vrabotuvanje@alpifarm.mk

 

Само кандидатите што ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ